Myllykosken Asennuspalvelu Oy on nyt SSG Sahala Oy, Myllykoski

Varkaus 31.12.2018 - SSG Sahala Oy:n omistamat tytäryhtiöt Myllykosken Asennuspalvelu Oy, Sammet Asennus Oy ja SSG Mill Service Oy sulautuivat emoyhtiöön ja toimivat jatkossa sen nimellä. Myllykosken yksikön uusi nimi on SSG Sahala Oy, Myllykoski

- Tuotantolaitosten jatkuva kunnossapito sekä kunnossapito- ja asennusprojektit ovat SSG:n tärkeimpiä liiketoiminta-alueita. Tämä kauppa vahvistaa erityisesti asennusosaamistamme ja mahdollistaa entistä vaativampien palvelujen tarjonnan teollisuuslaitoksille Suomessa sekä ulkomailla, kertoo SSG:n toimitusjohtaja Petri Salo.

Myllykosken yksikön toimialueita ovat koneasennukset, kunnossapitotyöt, teräsrakenteiden ja putkistojen valmistus, asennusmittaukset sekä konepajapalvelut. Sen asiakaskunta koostuu sellu-, kartonki- ja paperitehtaista, prosessiteollisuudesta sekä muista tuotantolaitoksista. Yrityksen konepaja ja toimitilat sijaitsevat Keltakankaalla.

SSG Sahala on teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys, jonka palvelut kattavat kokonaiskunnossapidon sekä kunnossapito- ja asennusprojektit. Lisäksi yrityksen konepajat valmistavat tuotantoprosesseihin erilaisia asiakaskohtaisia tuotteita. Keskeisimpiä markkina-alueita ovat kappaletavarateollisuus, voimalaitokset sekä metsä- ja prosessiteollisuus. SSG:n kotipaikka on Varkaus, ja sillä on useita palvelukeskuksia eri puolilla Suomea.

Tarkempaa tietoa SSG:stä löytyy osoitteesta www.sahala.fi