Ajankohtaista

Yli viisi vuotta ilman tapaturmia!

Myllykosken Asennuspalvelulla vuodet 2010, 2011, 2012, 2013 ja 2014 kokonaisuudessaan ilman työtapaturmia!

Myllykosken Asennuspalvelusta tuli osa SSG Sahalan konsernia!

Lue tiedote uutisistamme

Teräsrakenteiden CE-merkintä sertifioitu

Myllykosken Asennuspalvelu Oy on saanut teräsrakenteiden CE-merkintään standardin SFS-EN 1090 sertifioinnin päätökseen. Toteutusluokat ovat EXC1, EXC2 ja EXC3

SSG Sahala on ostanut Myllykosken Asennuspalvelun osakekannan

Varkaus 12.12.2014 - SSG Sahala on ostanut Myllykosken Asennuspalvelun koko osakekannan. Kaupan myötä Myllykosken Asennuspalvelu liittyy tytäryhtiönä SSG Sahala -konserniin ja toimii siirtymän jälkeenkin omalla toiminimellään. Mari Suomalainen jatkaa Myllykosken Asennuspalvelun toimitusjohtajana, eikä yrityskauppa aiheuta muitakaan henkilöstömuutoksia.

- Tuotantolaitosten jatkuva kunnossapito sekä kunnossapito- ja asennusprojektit ovat SSG:n tärkeimpiä liiketoiminta-alueita. Tämä kauppa vahvistaa erityisesti asennusosaamistamme ja mahdollistaa entistä vaativampien palvelujen tarjonnan teollisuuslaitoksille Suomessa sekä ulkomailla, kertoo SSG:n toimitusjohtaja Petri Salo.

Myllykosken Asennuspalvelun toimialueita ovat koneasennukset, kunnossapitotyöt, teräsrakenteiden ja putkistojen valmistus, asennusmittaukset sekä konepajapalvelut. Sen asiakaskunta koostuu sellu-, kartonki- ja paperitehtaista, prosessiteollisuudesta sekä muista tuotantolaitoksista. Yrityksen konepaja ja toimitilat sijaitsevat Myllykoskella.

SSG Sahala on teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys, jonka palvelut kattavat kokonaiskunnossapidon sekä kunnossapito- ja asennusprojektit. Lisäksi yrityksen konepajat valmistavat tuotantoprosesseihin erilaisia asiakaskohtaisia tuotteita. Keskeisimpiä markkina-alueita ovat kappaletavarateollisuus, voimalaitokset sekä metsä- ja prosessiteollisuus. SSG:n kotipaikka on Varkaus, ja sillä on useita palvelukeskuksia eri puolilla Suomea.

Tarkempaa tietoa SSG:stä löytyy osoitteesta www.sahala.fi